Wednesday, June 21, 2017 8:21:00 PM

Hej och välkommen till Målvaktsverkstans 10-årsjubileum!

 

Med stor glädje kan vi för tionde året i rad berätta att Målvaktsverkstan är helt fylld av elitmålvakter i olika åldrar. Intresset har från start varit enormt, men vi har som tidigare begränsat antalet deltagare till maximalt 60 målvakter. 
 
Vi har under vintern studerat alla serier från NHL, KHL, SHL NLA, HA till ungdomsishockey för att hitta detaljerna som behövs för att tillsammans med er vara i framkant för utvecklingen inom målvaktsspel. Erik har jobbat vidare i tv på Viasat och på nära håll följt världens bästa målvakter i World Cup & NHL medan Fredrik arbetat med juniorlandslag på Svenska Ishockeyförbundet och flera av våra skickliga instruktörer har verkat både i SHL och juniorlag med framgångsrika målvakter. Vi har en röd tråd med teman som vi tycker är väldigt viktiga i dagens ishockey oavsett vilken nivå man spelar på. Vi har genom åren pratat och belyst olika aspekter av målvaktsspelet där fördjupningen av mental coaching fortsätter med vår megatroniske mentor Andy Swärd kommer att köra tre inspirerande mentala sessioner med er som ni har användning av både på isen och i övriga livet. Dessutom kommer Andy att ha två utbildningstillfällen med alla föräldrar. Det blir en stunds dialog med reflektion om hur man kan stötta sitt barn som väljer målvaktspositionen.
 
Vi har som tidigare tre åldersindelade grupper. Ni tillhör Grupp 1 om det inte inträffar omplaceringar på grund av skador eller sjukdomar. Se bifogat schema.

Onsdagen den 28 juni kl 09:00 startar vi med teori i Sunderbyns konferenscenter. Kom gärna vid 08:30 och skriv in er och packa upp utrustningen så kan vi lägga all tid därefter på er utveckling. Ni får varsin isträningströja och vattenflaska. Ta med er 4 ombyten underkläder till ispassen och ett par gymnastikskor. Ni kommer att äta mellanmål på ishallen och lunch i Sunderbyns konferenscenter. Vi har en materialförvaltare som tvättar era kläder (ta med en tvättpåse eller tvättsnöre). Han slipar självklart skridskorna också vid behov (se till att slipa skridskorna hemma innan första ispasset). Ta med tejp för eget bruk och kolla att skridskosnörena är fräscha. 

Det blir 4 väldigt intensiva dagar som ställer krav på både fysiken och ert mentala fokus. Ta med varma kläder om ni (eller någon anhörig) vill se någon av de andra gruppernas ispass från rinkside där det kan vara kallt. 

Njut av sommaren, ge 100% på träningarna och varmt välkommen! 

/Vi på Målvaktsverkstan 😃

Adress till campen: Sunderby Ishall, Folkhögskolevägen 9, 954 42 Södra Sunderbyn
 
PS. Följ campen på twitter och instagram med hashtag #Målvaktsverkstan 
Se också gruppen Målvaktsverkstan på Facebook
malvaktsverkstan@hotmail.com