Angående bokningen till Målvaktsverkstn 2019 

Tuesday, December 18, 2018 9:52:00 PM
Intresset för Målvaktsverkstan har återigen varit enormt! Tack för alla bokningar. Fredrik Mikko har svarat alla. Både de som anmält sig snabbast och fått plats eller de som tillkom senare och finns med på reservlistan. Har någon av er inte fått mejlet var snäll och skicka en rad till malvaktsverkstan@hotmail.com så gör Fredrik ett nytt försök. Tack på förhand! God jul & gott nytt är, Målvaktsverkstan

Bokningen öppnar den 16:e december kl 17.00 för Målvaktsverkstan 2019 

Booking opens 5 pm, December 16 for the goalie workshop 2019
Wednesday, December 12, 2018 12:00:00 PM

Var redo för den 16:e december kl 17:00 öppnar bokningen till Målvaktsverkstan 2019. 

Målvakter från de bästa ligorna i världen plus unga keeprar på väg upp kommer varje år till Målvaktsverkstan. Alla vill lära sig det lilla extra och drömmer om att en dag spela på den högsta nivån.

Träna, se och utvecklas tillsammans med flera av de bästa målvakterna och instruktörerna i Sverige. 

Vår fenomenale coach Andy Swärd fortsätter att fördjupa det mentala arbetet med målvakterna samt hålla en mycket uppskattad föreläsning med de föräldrar som vill ha tips och verktyg på hur man kan stötta sin dotter eller son på ett bra sätt.

Start: onsdag den 26 juni kl 0900 i Sunderbyn, Luleå.

Slut: lördag den 29 juni kl 1400 (vecka 26).

6.600 kr för seniorer (99 & äldre)
5.600 kr för juniorer & yngre (födda 00 till 06)

Betalning av 1.000 kr görs efter att ni fått bokningsbekräftelsen från oss, resterande belopp betalas in senast den 5  juni 2019.

I priset (inklusive moms, exklusive boende) ingår lunch, mellanmål och frukt. Du är försäkrad via Folksam.

Varmt välkommen!

/Vi på Målvaktsverkstan smiley

 

Vanliga frågor & svar 

Wednesday, December 12, 2018 11:00:00 AM

VILKET AV BOENDEFÖRSLAGEN LIGGER NÄRMAST ISHALLEN?
Svar: Sunderbyn folkhögskola hotell och konferens ligger hundra meter från hallen och är även billigare. Där finns även måltider att beställa till bra priser, men om man vill bo mitt i Luleås stadskärna så finns Quality hotel som alternativ (drygt 1 mil till ishallen). Allt om boende & priser här

HUR GAMMAL MÅSTE MAN VARA FÖR ATT VARA MED PÅ SOMMARENS CAMP?
Alla födda från och med  2006 är välkomna att anmäla sig.

HUR VET MAN ATT MAN ÄR ANMÄLD?
Alla anmäler sig på hemsidan, tidigast den 16:e december kl 17:00. Sedan får man ett svarsmail av oss och när första inbetalningen är gjord är platsen spikad.

VARFÖR SKA MAN LÄMNA KLÄDSTORLEK?
Det är för att du får träningströja och lite kläder.

HUR MÅNGA GRUPPER ÄR DET?
3 grupper med 18-20 målvakter i varje.

NÄR BÖRJAR OCH SLUTAR CAMPEN?
Campen börjar onsdagen den 26 Juni kl 09:00 för alla. Den slutar lite olika beroende på vilken grupp man tillhör men från 13:00 till 15:00 under lördagen den 29 juni.

KAN MAN FÅ HJÄLP MED HÄMTNING PÅ KALLAX?
Självklart skall vi försöka att hjälpa till med hämtning från tåg och flyg.
Ring Kjell på 070-6599805 när ni vet tider för ankomst.

Målvaktsverkstan 2017 - Välkommen! 

Wednesday, June 21, 2017 8:21:00 PM

Hej och välkommen till Målvaktsverkstans 10-årsjubileum!

 

Med stor glädje kan vi för tionde året i rad berätta att Målvaktsverkstan är helt fylld av elitmålvakter i olika åldrar. Intresset har från start varit enormt, men vi har som tidigare begränsat antalet deltagare till maximalt 60 målvakter. 
 
Vi har under vintern studerat alla serier från NHL, KHL, SHL NLA, HA till ungdomsishockey för att hitta detaljerna som behövs för att tillsammans med er vara i framkant för utvecklingen inom målvaktsspel. Erik har jobbat vidare i tv på Viasat och på nära håll följt världens bästa målvakter i World Cup & NHL medan Fredrik arbetat med juniorlandslag på Svenska Ishockeyförbundet och flera av våra skickliga instruktörer har verkat både i SHL och juniorlag med framgångsrika målvakter. Vi har en röd tråd med teman som vi tycker är väldigt viktiga i dagens ishockey oavsett vilken nivå man spelar på. Vi har genom åren pratat och belyst olika aspekter av målvaktsspelet där fördjupningen av mental coaching fortsätter med vår megatroniske mentor Andy Swärd kommer att köra tre inspirerande mentala sessioner med er som ni har användning av både på isen och i övriga livet. Dessutom kommer Andy att ha två utbildningstillfällen med alla föräldrar. Det blir en stunds dialog med reflektion om hur man kan stötta sitt barn som väljer målvaktspositionen.
 
Vi har som tidigare tre åldersindelade grupper. Ni tillhör Grupp 1 om det inte inträffar omplaceringar på grund av skador eller sjukdomar. Se bifogat schema.

Onsdagen den 28 juni kl 09:00 startar vi med teori i Sunderbyns konferenscenter. Kom gärna vid 08:30 och skriv in er och packa upp utrustningen så kan vi lägga all tid därefter på er utveckling. Ni får varsin isträningströja och vattenflaska. Ta med er 4 ombyten underkläder till ispassen och ett par gymnastikskor. Ni kommer att äta mellanmål på ishallen och lunch i Sunderbyns konferenscenter. Vi har en materialförvaltare som tvättar era kläder (ta med en tvättpåse eller tvättsnöre). Han slipar självklart skridskorna också vid behov (se till att slipa skridskorna hemma innan första ispasset). Ta med tejp för eget bruk och kolla att skridskosnörena är fräscha. 

Det blir 4 väldigt intensiva dagar som ställer krav på både fysiken och ert mentala fokus. Ta med varma kläder om ni (eller någon anhörig) vill se någon av de andra gruppernas ispass från rinkside där det kan vara kallt. 

Njut av sommaren, ge 100% på träningarna och varmt välkommen! 

/Vi på Målvaktsverkstan 😃

Adress till campen: Sunderby Ishall, Folkhögskolevägen 9, 954 42 Södra Sunderbyn
 
PS. Följ campen på twitter och instagram med hashtag #Målvaktsverkstan 
Se också gruppen Målvaktsverkstan på Facebook
malvaktsverkstan@hotmail.com

 

Extremt stort intresse för Målvaktsverkstan 

Friday, December 11, 2015 11:00:00 AM

Redan första minuten kom det in massor av bokningsförfrågningar. Mikko har skickat mail till de som fick plats i grupperna. Vi önskar att alla kunnat vara med men vi har ett begränsat antal platser vilket gör att flera står på reservlistan tills vidare. Ta nästa puck och ha skoj!

Tips på boende under Målvaktsverkstan 

Thursday, May 23, 2013 10:10:00 PM

Vi har ett avtal där man själv kan boka boende till fördelaktiga priser via Sunderby Hotell & Konferens eler Quality Hotel.

Sunderby Hotell & Konferens
Bokning genom Ann Sundén,
tel. 0920-26 66 48
Läs mer on anläggningen på deras hemsida.

Vid all bokning, ange Målvaktsverkstan för att få rätt pris.

Allt om boende & priser här.

 

Bokningar:

Reservation görs direkt till hotellet via mail: q.lulea@choice.se

Bokningskod: MV2016

 

Reportage med kunskap från Målvaktsverkstan 

Wednesday, February 13, 2013 8:22:00 PM

Video: Fredrik Mikko berättar om målvaktsspel och målskytte. Klicka här.

Video nedan: Alexander Salák pratar om succén i Färjestad BK.

Guldjubel Gustavsson Granqvist FBK

        twitter-bird-blue-on-white.png

  

   GRUPP: MÅLVAKTSVERKSTAN

 

 

Bokningar:

Reservation görs direkt till hotellet via mail: q.lulea@choice.se